ZELEROVÉ HRANOLKY

Zelerový koreň si nakrájame na úzke a dlhé hranoly. V mištičke si roztopíme 1PL kokosového oleja, do oleja si pridáme soľ a ľubovoľné korenie. Ja som použil čierne korenie, sušený tymián, korenie na americké zemiaky, ale môžete použiť aj oregáno, červenú papriku, pizza korenie, je to na Vás. Takúto olejovú zmes pridáme do misky so zelerom a všetko premiešame, nech zmes prejde každým kúskom zeleru. Zelerové hranolky poukládame na plech, ktorý sme si vystlali papierom na pečenie. Plech vložíme do vopred vyhriatej rúry a pečieme dozlata pri 230C.

Zelerové hranolky sú výborné ako príloha k mäsu, ale aj ako samostatný pokrm 👌🏼

Dobrú zdravú chuť!

Ísť späť

© 2024 Všetky práva vyhradené pre Mgr. Martin Ivanko
Pokračujte výberom nastavení ochrany osobných údajov. Pre viac informácií si prečítajte naše zásady ochrany osobných údajov a zásady používania súborov cookies.